Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

futbol bir showdur zaten ve iyi futbolcularla iyi futbol oynanır! abdurrahman ve caner yerine hamit ve malik fathiyide yazardım ama bu yönetimle hayal olur! yönetimin politikası varsa yoksa yabancı...ayrıca yazdığım 3 oyuncuda gelse banko oynarlar 4-3-3 sisteminde...

Futbolun bir gösteri ve iyi oyuncularla oynandığı doğru ama iyi oyuncuların illaki gözde oyuncular olduğu doğru değil. 10 milyona Topuzu, 6 ya Özeri, 6.5 a İsmaili alıncamı şov başlamış oluyor? Sarpı, Sezeri, Ufuğu beğenme Dereli ve Caner 11 de oynar de, neden sonunda şaka demiyon, böylece yok artık böyle de düşünen yoktur demiyelim:D

ne sallaması yalanmı söylüyorum yazdıklarım gayet mantıklı! esas sizin gibi yönetim avukatları olduğu sürece biz bi 10 yıl daha sağbekte sabriyi izleriz!

sen önce ne demek istediğini anlatabilme kabiliyetine sahip ol

önce diyorsun yönetim nerde beleş adam var aldı.evet aldı ama her önüne geleni almadı.

leo franco kötü kalecimi, mustafa sarp izlediysen görmüşsündür nasıl oyuncu olduğunu görmüşsündür

bir tek gökhanda hata yapıldı.ancak gökhanın alınma sebebi servetin gideceği varsayılarak alındı

hem bunları söylüyorsun hemde sağbeke bi oyuncu almadılar.kardeşim uğur gibi oyuncu var ne sağbeki

bizi bilmemde senin gibiler bir transfer için yönetime sallıyorsa heleki adnan polat ve ekibine, senin gibiler canaydın dönemini özlüyor demektir

hayırlı olsun sana canaydınlı dönemler

Bir bakıma haklı geçen sene şampiyonluğu bu yönetim yüzünden kaybettik.Özellikle Adnan Sezginin katkılarıyla ve çok tutarsızdı yönetim.Skibbeyi beğenmem pek ama adamıda harcadılar yardımcılarını yolla sonra başarı bekle en kötü sezon sonunu bekleseler en kötü ikinci olurduk Şl şansımız olurdu.

futbol bir showdur zaten ve iyi futbolcularla iyi futbol oynanır! abdurrahman ve caner yerine hamit ve malik fathiyide yazardım ama bu yönetimle hayal olur! yönetimin politikası varsa yoksa yabancı...ayrıca yazdığım 3 oyuncuda gelse banko oynarlar 4-3-3 sisteminde...

tamam abdurrahman gelsin oynasın 4-3-3te nasıl izliyorsunuz maçları anlamıyorum ön yargılı olmayalım Mustafa Sarp gelince de demiştim başka bir forumda bu adam şans bulur ve korner ve duran toplardan Servet ve Gökhan'la çok gol bulur diye Rijkaard ona çok şans verecek gibi bu sene çok iyi hücum hattı oluştu seneye şlye de kalırsak arka kısıma el atacaktır Rijkaard durum çok vahim gibi konuşmaya gerek yok sağ bekteki sorun çözülsün yeterlidir bence

Adnan Polat basın toplantısında açıkladı bu sene olmazda gelecek sene bizdeler diye.

manisaspor gurur yaptı bence yanlış yapıyorlar gitmek isteyen oyuncuyu bırakacaksın arkadaş zaten adamların birer yıl sözleşmesi kalmış seneye zaten serbest kalacaklar.

manisaspor gurur yaptı bence yanlış yapıyorlar gitmek isteyen oyuncuyu bırakacaksın arkadaş zaten adamların birer yıl sözleşmesi kalmış seneye zaten serbest kalacaklar.

bu dediklerini yaptıkları an profesyonel olurlar...

hem kendi menfaatleri hemde adamların gelecekleri ile oynuyolar...

Adnan Polat basın toplantısında açıkladı bu sene olmazda gelecek sene bizdeler diye.

Yıldırım demirörende M.Topuz bizde dedi ama fenerbahçe gıcıklığına gitti aldı. Zaten Manisa başkanı bize gızık gidiyo. Ucuzada olsa bize vermemek için başka takıma verir topcuları.

O yüzden bu tarnsfer biran önce noktalansın istiyorum.

Yıldırım demirörende M.Topuz bizde dedi ama fenerbahçe gıcıklığına gitti aldı. Zaten Manisa başkanı bize gızık gidiyo. Ucuzada olsa bize vermemek için başka takıma verir topcuları.

verirse de versin renktaş meraklanma çok süper oyuncular değilki......

Sezer neysede ufugu alsak süper olur ya. Ben en cok ufugu istiyorum.

Azize simdi inat olsun diye almasin ikisinide bence gereksis bir aciklamaydi

Bende aynisini düsünüyorum. Aziz cins bir herif.

Gider alir sonra kendine güzel bi sövdürür.

Alsın aziz futbolcuların gelecekleriyle oynamaya devam etsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt