Forma - Tişört Tasarımları | AhmetGS17

Cevap: Forma-Tişört Tasarımları by AhmetGS17

-------

Yeni bir kalıp ve sistem yaptım kendime... Bu son çalışmamı füme forma üzerinde denedim...

Sistem derken PSD yi farklı hazırladım ve dizayn ettim. Daha pratik ve kullanışlı oldu. Birkaç deneme daha yapacağım.

gs-away-011.png

Daha gerçekçi görünümde Galatasaray logosu;

gs-01.png

Örnek Önizleme;

bac59flc4b1ksc4b1z-4.jpg

Bir dönem www.galatasarayformalari.com 'da Lig Patch Önerilerimiz olmuştu.

Benimde naçizane önerim vardı. O önerimi realistik görünümde nakış efektiyle hazırlamaya çalıştım.

O ünvana sahip takım o patch 'i kolunda taşıyacak.

bac59flc4b1ksc4b1z-23.png

Son mesajda gümüş çok açık olmuş rengini koyulaştırdım .

Bu arada son mesajı editleyecektim ama olmuyor. :(

bac59flc4b1ksc4b1z-31.png

Fena fikir değil ama buna maçı izlerken kaç kişi dikkat eder diye düşünürsek çok da büyük bir faydası olmaz bence.

Fena fikir değil ama buna maçı izlerken kaç kişi dikkat eder diye düşünürsek çok da büyük bir faydası olmaz bence.

Bu yöntem aslında yeni değil. Almanya'da benzeri uygulanıyor.

Soldaki şampiyon, sağdaki normal takımların kullandığı

1213-BundesligaChampPatch.jpg
$T2eC16dHJHgFFl)TZFk8BRl0Gk0G,g~~60_35.JPG

Gercekten cok güzel formalar tasarlamissin, ellerine saglik. Insan soruyor bu Nike niye bunlari düsünemiyor diye. Gerci Nike fena degil aslinda ... bu soruyu Adidas'a yöneltmek gerekirdi zamaninda.

Gercekten cok güzel formalar tasarlamissin, ellerine saglik. Insan soruyor bu Nike niye bunlari düsünemiyor diye. Gerci Nike fena degil aslinda ... bu soruyu Adidas'a yöneltmek gerekirdi zamaninda.

Teşekkür ederim. Kısmet... Bir ara sloganım ; " Galatasaray benim tasarladığım bir formayı giyecek bir gün" idi. Ama artık değil ne yazık ki :(

Aslında bu oldu ama fikren... Şeklen değil.

Aslan forma fikrini Adnan Polat'a ben söylemiştim. Ama o olduğu şekliyle değil. Daha farklı bir tasarım fikrim vardı.

----------

Aklıma bu geldi dün gece. Unutmadan yapayım dedim :)

1415-gs-01.png

bu sezonki kırmızı formanın sarısını yaptınız mı hiç? forma üzerindeki sarıların (reklamlar) kırmızı, 2 farklı kırmızınınsa 2 farklı sarı tonu olacağı.

Hayır yapmadım ama fırsat bulduğumda yaparım...

Bu arada ;

----

Alternatif (3rd) Forma Denemeleri diyelim;

1415-gs-03.png

1415-gs-04.png

1415-gs-052.png

Ahmet abi yanlış anlamazsan, yaptığın logo güzel olmuş ama şimdiye kadar kullandığımız en güzel logo bence bu. En azından ben bu logoyu çok seviyorum:)

[attachment=2757:galatasaray_cimbom_gs_logo_64198_1.jpg]

Ekli dosyalar

• galatasaray_cimbom_gs_logo_64198_1.webp
    galatasaray_cimbom_gs_logo_64198_1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 210
Ya neden yanlış anlayayım. Zaten deneme dedim. Hani bakalım nasıl duracak diye. Bu arada logo güzel ama bazen formaya özel logolar gerekiyor. Mesela siyah formada beyaz logo bence durmadı iyi. Bu olsaydı daha iyi olmazmıydı.

Logo değişmiyor sadece formaya özel rengi değişiyor. Chelsea her sene yapıyor forma renginde logo fonunu değiştirmeyi..

elbette orj hali herdaim güzel .

Ahmet abi yanlış anlamazsan, yaptığın logo güzel olmuş ama şimdiye kadar kullandığımız en güzel logo bence bu. En azından ben bu logoyu çok seviyorum:)

Ekli dosyayı görüntüle 5523

Ya neden yanlış anlayayım. Zaten deneme dedim. Hani bakalım nasıl duracak diye. Bu arada logo güzel ama bazen formaya özel logolar gerekiyor. Mesela siyah formada beyaz logo bence durmadı iyi. Bu olsaydı daha iyi olmazmıydı.

Logo değişmiyor sadece formaya özel rengi değişiyor. Chelsea her sene yapıyor forma renginde logo fonunu değiştirmeyi..

elbette orj hali herdaim güzel .

Yok tabiki de değişiklikler olabilir ama ben bu logoyu daha çok beğeniyorum. Bu sadece benim görüşümdü eleştiri anlamında değildi.

Zaten ben bu konuya tıklayınca otomatik olarak sayfa 36ya girmişim, bende ordaki logoyu yeni paylaştın sandım ve ona yorum yapmıştım aslında, yani şu logo içindi yorumum;

[attachment=2758:bac59flc4b1ksc4b1z-2-kopya-2.jpg]

Ekli dosyalar

• bac59flc4b1ksc4b1z-2-kopya-2.webp
    bac59flc4b1ksc4b1z-2-kopya-2.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 206
Bende son formalarımdaki logoyu kastettin sandım :D

Bu arada o logo veya bu tür orj den farklı logolar ürünlerde de kullanılabilir.

Özellikle senin kastettiğin

Yok tabiki de değişiklikler olabilir ama ben bu logoyu daha çok beğeniyorum. Bu sadece benim görüşümdü eleştiri anlamında değildi.

Zaten ben bu konuya tıklayınca otomatik olarak sayfa 36ya girmişim, bende ordaki logoyu yeni paylaştın sandım ve ona yorum yapmıştım aslında, yani şu logo içindi yorumum;

Ekli dosyayı görüntüle 5524

Geri
Üst Alt