A Milli Takım'ın Macaristan Maçı Kadrosu Açıklandı

Yunus niye var lan

Koskoca ülkede 1 tane forvet yok ,kanat oyuncularının hepsini forvet diye cagiriyoruz

Milli takimda etkinligimiz yeterince fazla degil.

Berke ve Merihi almamiz lazim

Niye bu kadar cok oyuncu cagirmislar? Yarisi gereksiz.

Sanirim genis kadro bu, buradan en az 10 oyuncu gider/gitmeli.
30 oyuncu çağrılmış. 5-6 oyuncu çıkarılır. Şengezer, Taha Şahin(Samet Akaydın), Yunus(sakatlık), Deniz, Emre Mor, Demir Ege veya İsmail çıkarılabilir gibi.

Baris sakatlik numarasi yapsin ve Yunus daha düzelmedim diye yollanmasin.

30 oyuncu çağrılmış. 5-6 oyuncu çıkarılır. Şengezer, Taha Şahin(Samet Akaydın), Yunus(sakatlık), Deniz, Emre Mor, Demir Ege veya İsmail çıkarılabilir gibi.
24 oyuncu bile cok sirf 1 mac icin, 21 tane yeterdi aslinda. Bizim Yunus kalmaz umarim.

Koskoca ülkede 1 tane ^forvet yok ,kanat oyuncularının hepsini forvet diye cagiriyoruz
elestirine hak veriyorum sevgili halim .

bir iki ^ornek yazayim ; misal , deniz hummet 'i dusunebilirdi. kendisi bu sezon dikkat cekici ilerliyordu. en son baktigimda ; 13 mac 7 gol 2 asist'i vardi genel performans . bu arada oyuncu djurgardens takimindan *bu *hafta j ligi gamba osaka'ya transfer oldu . < - hafizam yaniltmiyorsa en son 2018de bizim umit milli de oynamisti .

<-
salt bu ornek uzerinden bile diyebilirim ki ; milli takim yetkililerinin derinlikli oyuncu/mac gozlemi yaptigini dusunmuyorum .

diger durum , la liga da oynayan bertug . oyle veya boyle bu oyuncu senin a kadro havuzunda idi. rotasyon vs bi sekil sans vermistin. simdi ise kestirip atilmasina anlam veremedim . eksi arti dan bagimsiz -sakatligi yoksa cagrilmaliydi .

saygi ve selamlar .

Ben yönetim olsam bu taraflı federasyonun takımına topçu göndermiyoruz derim

Galatasaray’dan bir tane yerli orta saha merkez oyuncu olmayışı da can sıkıcı bu arada.

Seneye böyle bir yerli transfer etmeliyiz net

Geri
Üst Alt