GSC Haber - İspanyol Basını: "Casemiro, Galatasaray'a mı yoksa Fenerbahçe'ye mi gidecek?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber İspanyol Basını: "Casemiro, Galatasaray'a mı yoksa Fenerbahçe'ye mi gidecek?"


1715607640571.png

İspanyol basınından Fichajes'in haberine göre; 2022 yılında Real Madrid'den 80 milyon Euro gibi önemli bir meblağ ile transfer edilen Brezilyalı futbolcu, Manchester United'da beklentileri karşılayamadı. Casemiro'nun istenen performans seviyesine ulaşamaması İngiliz takımından ayrılacağına dair söylentileri de beraberinde getirdi.

Haberde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 32 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediği iddia edildi ve iki takımın da deneyimli oyuncuyu alarak gelecek sezon kadrolarını güçlendirmeyi hedeflediği vurgulandı. Manchester United ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Casemiro, bu sezon 30 maçta forma giyerken, takımına 5 gol, 3 asistlik bir skor katkısı sağladı.
 
Uygun maliyete olacaksa 1+1 yıllık sözleşme olur neden olmasın ki kasemiro abi boru değil hala bitik değil bence. Ama Toreyra varken Okan hoca nın iki 6 numara isteyeceğini sanmam. Daha git geli driblingi olan (Partey tam aranan kan) ister hocamız diye düşünmekteyim.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt