GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24 - Sayfa 513 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Kocaman, Eşref H'nin listesinde 2. başkandı sanırım orada para koyacak isimlerden gösteriliyordu. Fatih Demircan hali hazırda Erden Timur ile birlikte Sportif Aş'de görev yapıyor aynı zamanda Kemerburgaz inşaatında yardımcı olduğu söyleniyordu. Stad yanına yapılacak projede de yardımcı olabilir. Hatipoğlu zaten hem GSYİAD başkanı hem de Sportif AŞ'de görev alan isimlerden kendisi sanırım bu isimler yönetime girecek ayrıca Sportif AŞ'ye de ekstra daha genç isimler gelebilir. Erden Timur yine Sportif Aş başkanvekili olarak kalabilir.
 
Lig'de açık ara çok az gol yedik ama Avrupa'da elemeler dahil 10 maçta 22 gol yemişiz. (2 Molde, 6 Cl grup maçı, 2 Prag).

Bence bunun en büyük sebebi orta saha rotasyonumuzun yetersiz olmasıydı.

Umarım bu transfer döneminde bunun önemine değinilir.
 
Ilkay gelirse yabanci olarak mi sayiliyor? Yanlis hatirlamiyorsam 12 yabanci + 14 tane A Milli takimda oynamaya uygun Türk oyuncu kurali oluyor. Ilkay Milli takim da oynayamaz diye yabanci mi sayilacak? Sanki bu sefer eskiden secim yapanlar Türk gececek diye birsey görmemistim ben.
İlkay Türk sayılacak

Kazanılmış hak kaybedilmiyor

Ama zaten Barcelona'nın en iyi topçusunu alamayız
 
Fener'in fikstür 2 maça düştü şaka gibi gerçekten.
Konya (D)
Kayseri
Galatasaray(D)
İstanbulspor

Kayseri ile İstanbulspor maçları BAY kıvamında bizim ise 4 maçta dolu oldu tüm rakiplerimizin iddiası var allahtan fark 4.
 
Biz şampiyon olunca direkt gideceğiz değil mi , Fener 2. Olunca UCL için kaç eleme oynayacak ?

Ve " 2. Ucl gidemezse tüm Ucl primi şampiyona kalıyor , aksi halde gelecek prim 2 ye bölünüyor" diye bir mevzu vardi hala geçerli mi o?
Ülkelere yayın havuzu primi ayırıyorlar ve katılımcılara o primi eşit dağıtıyorlar, yani yayın geliri iki katılımcı olursa ikiye bölünüyor diye biliyorum. Yalnız format değişikliğiyle yayın havuzu dağılımı da değişecek diyorlardı belki bu da değişmiştir

Bu sezon şampiyon takım ŞL Şampiyonlar Yolu Playoff Turu'na gidip bir tur ön eleme oynuyor, elenirse Avrupa Ligi'ne kalıyor

İkinci bitiren takım ŞL Lig Yolu İkinci Turu'ndan başlıyor ama bu durum ŞL'ye kalan diğer takımlar, Avrupa Kupası'nı alan takımlar vs. gibi şeylere göre değişiklik gösterebiliyor (mesela geçen sezon Inter CL'yi alsaydı ve ligde ilk dörde giremeseydi biz bu sene ŞL ön elemelerine ilk turdan başlayacaktık)

Lig Yolu daha kazık çünkü orada Fransa, Portekiz, Hollanda, Belçika, İskoçya ve Avusturya liglerinin takımları da oluyor

Mesela şu anki haliyle bitse yurtdışı ligleri, Lig Yolu'nda Lille, Twente, Benfica, Club Brugge, Rangers, RB Salzburg gibi takımlar olacak
 
Üst Alt