Gaddar | Now - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gaddar | Now


7 haziranda final yapıyormuş
malesef.
20.bolum - final .
gününü değiştirmediler anlamadım. iyi bir kadro ve konusu vardı ama ısrarla kızılcıkla, kaş adamın dizisine rakip olarak oynattılar. o dizilerin 3 yıldır kemikleşmiş kitlesi vardı, olmazdı yani.
gun konusuna katiliyorum sevgili cihangir.

kadro anlamin da ozellikle -zakkum kardesler- katilimi kilit donemec idi. buna binaen ,ben ozellikle yazilim babinda biraz hayal kirikligi yasadigimi belirtebilirim. bahsini ettigim *zakkum kardesler fazla orijinal bir uclu idi, ki, karakter tanitimlari derinlikli baslamisti,, derken, birden ivedi sekilde ilk iki kardesi harcadilar,

akabinde buyuk abi *korkut (ibrahip celikkol'un oynadigi karakter) da gelisen olaylar da ucu acik sekilde hikaye den cikarilmis gosterildi .
seyirci nin reaksiyonu olsa gerek , *korkut bi sekilde hikayeye tekrar donduruldu.

son bolumu izlemedim, ondan onceki bolumun final sahnesinde daghan'in evine kendisinin simgesel mesaj gondermesi ile diziye tekrardan donusu resmilesti .

kanimca hic bu cetrefilli dolanbacli yollara gerek yoktu. zakkum kardesleri dolu dolu genel hikaye icerisine entegre edip islemelilerdi....

keza, *sirket konusunu da basta gizemli ve devasa yuzeysel dillendirip, icerigine bold giris yapilmamasini yazilimsal hata olarak gordugumu belirtmek isterim.
<<< bu da , yazilim babinda dizinin genel hikaye konseptine dair ayri detaya indirgenmesi gereken kritik nuans .

sozun ozu : ne sirket konusu derinlikli islendi ,ne zakkum kardesler gibi gizemli, ilginc gecmisi olan uc kardesin dizi de kalici olmalarina dair dokunuslar ....


anca arada bir mudur uzerinden sirket konusuna deginildi .
son radde de gaddar dizisine dair genel tespit bazli gozlemledigim - yazilim olarak dengeli bir baslangic , gelisim ve sonuc semasi tutturulamadi.


dizi nin en anlamli ve incelikli buldugum dokunuslari nedir derseniz ; dizide neredeyse her bolum yazilan sosyal olaylara dair sectikleri konular.
keza, sokak hayvanlarina verdikleri onem vs. samimi dusunulmus ayrintilar idi.


20 bolumde final olmasi buruk bir tat birakti izleyicisi ozelinde.


saygi ve selamlar.
 
Üst Alt