Fatih Terim - Sayfa 120 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Panathinaikos macerasına hiç gerek yoktu çünkü yıllardır ligi alamamış ve oturmamış bir kadrosu vardı panathinaikos'un. Bunun yanında diğer üç takım daha iyi kadroya sahipti kendisinden. Oraya sezon ortası gitmesi, hem de şampiyonluk için maç sonları yaptığı konuşmalarda çok havalardan atması çok anlamsız ve tehlikeli şeylerdi. Sonuçta bu takımı sen kurmadın, ilk defa orada çalışıyorsun ve üç tane kadrosu oturmuş takım var Ligi'nde. Twitter'dan Yunanlıların yazdıklarına bakılırsa maalesef rezil olmuş gibi bir durum var. Teknik direktör olarak devam edecekse teknik ekipte evlatçılık işini bırakıp, okan hocanın yanındaki irfan hoca gibi iyi bir fikir alışverişi yapacak isim olacak ve yabancı olduğu ortamda büyük konuşmayacak..
 
Finallerin adamı büyüklüğünü bugün bir kez daha anladık. Okan hoca işin taktik yanı dışında da hırçın olmalı yoksa finallerde patır patır sıçar.
 
Fatih Terim, yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir. Aksini iddia eden, gizli Fenerbahçelidir.
Gelmiş geçmiş en büyük efsane mi? Onu tartışırım, tartışılır.

Lakin,
hocanın Türkbükü'nde bir cenneti var. Kalan ömrünü yeşil sahadan uzak oralarda geçirmeli, hocaya artık yeşil değil mavi lazım. O da Bodrum'da fazlasıyla var.
 
“Geri gel” diyenler ya troll ya da Galatasaraylı değil. Aksi bir durumda o zeka seviyesiyle okuma yazma öğrenebilmek imkansız çünkü.
 
FLj_JLs8_400x400.jpg
 
Yönetimlerde yer almalı ve bir zamanda başkan olmalı artık GSmize hizmet sadece teknik direktorluk degil hocam GS nin sahasına zorla girip adam dovuyorlar ve kimse engel olamıyor, vs bunları gorup hiç mı ataga kalkmayı dusunmuyorsun yav.
 
Üst Alt