İrem Su ile Günlük Burç Yorumları

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
vp_h.jpg

Koç
Sevgili Koçlar saat 05:41 itibariyle sevgi, şefkat hisleriyle bizi rahatlatacak Ay-Balık burcu geçişi başlayacak. Hayatın zorlu yanlarına karşın, yaşam sevincimiz yükseltici bu enerjiye ihtiyacımız var. Maddi-manevi açıdan sizleri destekliyor.

Boğa
Sevgili Boğalar saat 05:41 Ay-Balık burcu seyrinin rahatlatıcı etkisiyle Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerji, sevgi, şefkat ve ruhsallığın ön plana gelmesi açısından gayet etkilidir. Sizin gibi tutku yönü güçlü, cinselliği yüksek ve dönüşümde bulunma kabiliyeti ile donatılmış kişiler aşk son derece önemlidir.

İkizler
Sevgili İkizler saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici, sakinleştirici, dinlendirici etkisi altında başlıyor. Hani hep yollardasınızdır ya, keşfetmenin tadına varmak için yüreğiniz çarpar ya, bu enerji sayesinde huzur en kıymetli olgudur.

Yengeç
Sevgili Yengeçler saat 05:41 Ay- Balık burcu geçişiyle güne uyanıyoruz. Bu enerji, çevrenizdeki her insanın özel, nefes aldığınız her günün ne kadar güzel olduğunu hissedebilirsiniz. Merhamet duygunuzun yükselmesi, içinizdeki inancın büyümesi sonucu kendinizi dış dünyada gayet olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Aslan
Sevgili Aslanlar saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu geçişiyle başlıyor. Huzur ve güven duygusunun, insanın kendi derinliklerinde oluşmasını sağlayan bu enerji, kişinin inancı ve yaşam stiline göre farklı şekillerde yorumlansa da, dinginleştirici bir etki olduğu şüphesizdir.

Başak
Sevgili Başaklar saat 05:41 rahatlatıcı, huzurlandırıcı ve sakinleştirici olan Ay-Balık burcu etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, sizlerin hayata bakış açınızı, her burç üzerinde hissettiricidir. Güne başlarken hayatı daha sakin bir pencereden ele alarak çözümlemekten yanayız.

Terazi

Sevgili Teraziler saat 05:41 Cuma günümüz saat 07:29 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor. İç dünyamızı keşif yolunda tek ihtiyacımız olan aşkı, tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız.

Akrep

Sevgili Akrepler saat 05:41 Cumartesi günümüz, Balık burcunda ilerleyen Ayın yumuşacık sevgi dolu ışığı altında başlıyor. Hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk kavramlarının ön planda olduğu bu enerji, yüreğimizin içindeki çocuğu uyandırıyor.

Yay

Sevgili Yaylar saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu geçişinin rahatlatıcı yansıması altında başlıyoruz. Neptün yönetiminde olan Ay, büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından son derece yararlıdır.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu geçişiyle başlıyor. Yüreğimizin içinde sanki bir nehir sakınca akıp gidiyor. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz.

Kova

Sevgili Kovalar saat 05:41 Neptün yönetimindeki Ayın güçlü ışığıyla güne uyanıyoruz. Gün boyu Balık burcunda ilerleyecek Ay, özel hayatınızı ilgilendiren konularda ve aşkı yüreğinizin içinde değerlendirme biçiminizde çok daha ılımlı hissettirebilecek bu enerjiye ruhunuzu açınız.

Balık

Sevgili Balıklar, saat 05:41 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ayın güçlü yansımaları altında güne uyanmaktasınız. Böyle bir günde, iyimserlik oldukça yüksektir. Bazen şefkat hisleri içinde hareket ederken bazen de her durumu gözden geçirmek istersiniz.

Mynet

Son düzenleme:
ulan irem diye kız üye oldu burc yorumluyor sandım. büyük hayal kırıklığı... bir daha da gelmem bu baslığa.

söylemeden edemeyeceğim hani kova yok burda, yakışmadı irem.

yüklendi, irem hanım şimdi iletti de.
Yay

Sevgili Yaylar saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu geçişinin rahatlatıcı yansıması altında başlıyoruz.Neptün yönetiminde olan Ay, büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından son derece yararlıdır.

Kiz arkadasim yay ben balik.
Ayrilmak uzereyiz ayrildik nerdeyse.
Ben gidince rahatlayacak herhalde oyle anliyorum.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kova

Sevgili Kovalar saat 05:41 Neptün yönetimindeki Ayın güçlü ışığıyla güne uyanıyoruz. Gün boyu Balık burcunda ilerleyecek Ay, özel hayatınızı ilgilendiren konularda ve aşkı yüreğinizin içinde değerlendirme biçiminizde çok daha ılımlı hissettirebilecek bu enerjiye ruhunuzu açınız.

noldu şimdi balığa mı yürü diyo ben bise anlamadım

Yay

Sevgili Yaylar saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu geçişinin rahatlatıcı yansıması altında başlıyoruz.Neptün yönetiminde olan Ay, büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından son derece yararlıdır.

Kiz arkadasim yay ben balik.
Ayrilmak uzereyiz ayrildik nerdeyse.
Ben gidince rahatlayacak herhalde oyle anliyorum.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrem hanım yanılmaz, biri rahatlayacak ama bu sen de olabilirsin.

Başlığı "Sevgi Pıtırcığı İrem Su ile Günlük Burç Yorumları" olarak değiştirelim. Resmen sallamış. Cuma olmasına rağmen keyifsiz huzursun bir gün geçiriyorum. Tüm burçları huzurlu bir şekilde yazmış.

İkizler
Sevgili İkizler saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici, sakinleştirici, dinlendirici etkisi altında başlıyor. Hani hep yollardasınızdır ya, keşfetmenin tadına varmak için yüreğiniz çarpar ya, bu enerji sayesinde huzur en kıymetli olgudur.
[/FONT][/COLOR]

Başlığı "Sevgi Pıtırcığı İrem Su ile Günlük Burç Yorumları" olarak değiştirelim. Resmen sallamış. Cuma olmasına rağmen keyifsiz huzursun bir gün geçiriyorum. Tüm burçları huzurlu bir şekilde yazmış.

Hayrola Mustafacım sıkıntın ufaktır inşallah

fotoyu gördün mü sen

olmaz ondan sevgi pıtırcığı falan

Hayrola Mustafacım sıkıntın ufaktır inşallah

Bilmiyorum. Anlamsız bir şey. Somut bir şey yok. Olsa çözeriz :)

Astrodeha diye bir site var. O daha gerçekçi şeyler yazmış ikizler için

16 Şubat 2018 - AstrodehA

Gökyüzü bugün içinde bulunduğunuz şartlara karşı yüreğinizden taşan isyan duygunuzu kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Radikal kararlar almak için biraz daha beklemeli fevri davranışlarda bulunmadan sabırla hareket etmelisiniz. Aksi halde yaşamınızda ki süregelen sessizlik büyük fırtınalara dönüşebilir. En iyisi uygun zamanı beklemek ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek için akıllıca alt yapıyı hazırlamak olacaktır. İş hayatınızda ise bugün elektronikle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınızın yedeğini almanız faydanıza olabilir. Araç kullanırken de dikkatli olmanızda fayda var.

Bilmiyorum. Anlamsız bir şey. Somut bir şey yok. Olsa çözeriz :)

Astrodeha diye bir site var. O daha gerçekçi şeyler yazmış ikizler için

16 Şubat 2018 - AstrodehA

Gökyüzü bugün içinde bulunduğunuz şartlara karşı yüreğinizden taşan isyan duygunuzu kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Radikal kararlar almak için biraz daha beklemeli fevri davranışlarda bulunmadan sabırla hareket etmelisiniz. Aksi halde yaşamınızda ki süregelen sessizlik büyük fırtınalara dönüşebilir. En iyisi uygun zamanı beklemek ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek için akıllıca alt yapıyı hazırlamak olacaktır. İş hayatınızda ise bugün elektronikle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınızın yedeğini almanız faydanıza olabilir. Araç kullanırken de dikkatli olmanızda fayda var.

hatırlat, haftaya cuma burdan açayım karşim

Cüneyt Tarçın

hafızam çok keskindir , dün açtığınız bir konudan hatırlıyorum yaş sekmesi 30'du.
şimdi 31'e terfi etmişsiniz.

Doğum gününüz kutlu olsun, çok güzel bir yaştır.

Geri
Üst Alt