⚽ SL 23/24 H:36 | Karagümrük 2-3 Galatasaray | MS | 12 Mayıs - Sayfa 44 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

MS


  • Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Günaydın. Serie A, Bundesliga, Epl, Hindistan 1. ligi, China Premiera leaque, Aztec&Maya Super ligi, La Liga, Eurodivisiasdasda, Şampiyonlar ligi ve Dünya kupaları da dahil gelmiş geçmiş en önemli maç.
 
90+4 ziyech 0-1(fb 2-2)

giphy.gif
 
Biz oyle bir takimiz ki ve su anda oyle bir donemdeyiz ki, bize 3 atana 4 atariz. Bu maci alacagiz. Takima güvenip, full destek. Mertens, Ziyech, Icardi, Baris, Nelsson ve Muslera hepsi cok formda. Benim endisem yok. 1-4 aliriz.
 
Geçen sezon berabere biten maçı trende izlemiştim.kısmet akşam yine tren de olacam.bu sefer aksilik çıkmaz inş
 
karagümrük'ün son iki maçı (kayseri depl 2-2 ve ts 0-4) detaylı izledim. bizim maça nasıl bir onbir ve anlayış ile çıkarlar bilmiyorum ama her iki maçta da göze çarpan kritik konular;

* kesin olarak pozisyon veriyorlar. biz hayvan gibi kötü günümüzde dahi olsak da en az bir ya da iki net pozisyon buluruz gibi. belki de daha fazla. iyi günümüzde olursak zaten bayağı pozisyon buluruz. bulduğumuzu atmalıyız.

* maçın her anında gol bulabilecek bireysel yetenekte topçuları var. 0-4'lük ts maçında bile ciddi boşluklar yaratmışlar kendilerine. 2-0'dan sonra dağılmışlar artık tur tamamen gidince. özellikle ilk gole kadar k.gümrük bayağı bayağı oynamış yani.

özetle;

- girdiğimiz pozisyonları cömertçe harcamayıp, büyük bir yüzde ile atarsak, çok rahat galip geliriz.
- savunmada her saniyede büyük bir konsantrasyon ile ve onlardan daha fazla efor ile mücadele etmeliyiz.
- gol yiyip geriye düşsek bile panik yapmayıp, bildiğimiz oyunu oynamalıyız. çok pozisyon veriyorlar.

unutmayalım, buradan alınacak galibiyet ile 1 puanın neredeyse farkı yok. ancak mağlubiyetin çok büyük zararı var. o yüzden önce tabi kazanalım, ancak kazanamıyorsak bile 1 puan da hiç sorun değil.
 
Üst Alt