2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 27 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Potansiyel peşkeş durumu varsa Erden Timur muhakkak açıklar, açıklaması sağlanmalı

Açıkçası camia içinde onun dışında bu Florya projesi hususunda güvenilecek bir adam yok
 
Herkes birim satış rakamında, toplam gelir değerinde, maliyette.

Asıl sorun başında beri söylüyorum. İster 850 milyon dolar deyin ister 1 milyar dolar. Bu kadar büyük bir projeyi biz finanse edebilecek miyiz?

Bizim buraya koyacak paramız var mı? Yok ise topraktan satarak neredeyse sıfır girdi ile bu proje yapılır mı? Bu işin içinde biri olarak söylüyorum. Ben projelerde finansmanın en azından %50 si olmadan başlamasının risk taşıyacağını düşünüyorum. Peki bu risk alınır mı? Doğru kişiler ile alınabilir. Eğer proje başında Erden Timur olacak ise korkmam. Çünkü adamın işi bu. Böyle büyük projeleri çevirebilmesi. Onun dışındakilere zerre güvenim yok. Buna başkan dahil.

Bu arada Dursun Özbek ile Erden Timur'un ayrıldığı nokta bence bariz burası. Bu yüzden Erden Timur bırakmak istedi. Sağlık, iş bunlar bahanesi bence.

Erden Timur biz yapalım diyor. Dursun Özbek ise bir an önce bir firma ile anlaşıp ön ödemesi ile bb borcunu kapatma isteğinde. Kalanı proje ilerleyişine göre alırım diyor.

Ben Süheyl Batum gelsin istemiyorum. İşleyen tekere çomak sokmaya gerek yok. Belki onların da bir çıkarı vardır. Bilemem. Ama haklı olduğu bir yer var. Elimizde başka Florya yok artık. Bu son. Bu yüzden her şeyi doğru yapmalıyız. Galatasarayımızın geleceği bu. Bu yüzden Dursun başkana Florya projesinde maalesef güvenemiyorum. Büyük ihtimal ile tekrar seçilecektir. Umarım Florya'da yanlış yapmayız.
 
valla bugün en güzel soru "Hani bunları biz yapacaktık?" sorusu altında paylaşım vs netlik kazanmalı kesinlikle. Keza Riva durumuda öyle .

Süheyl Batum muhalaefet olarak üst sınırda rakamlarla destekli bir sav attı ortaya bugün.

kusra bakmayın bunun karşılığı o değil bu rakam , şu değil şu paylaşım gibi net olmalıydı. "Gelin kapım açık" bir cevap değil - içimi rahatlatan bir cevap hele hiç değil.

Burda benim düşüncem bu projelerde devlet destekli kısımlar var ve bunları kürsüden söyleyemiyor Dursun Başkan -kendi kontaklarıda olabilir ahmette olabilr mehmette olabilir ama minik bir siyasi ilişki olabilir inanırım. İnşaat ve rantın olduğun her yerde olabilir bu maalesef. Söyleyemediğinden "merak ediyorsan gel kapım açık" cevabı var
 
Üst Alt